Nagradna blogerska akcija: Orbit Super Heroj

16. Maj 2011 11:50

Orbit Super Heroj ni tipičen super heroj. Ni mu treba dokazovati super moči. Njegova moč je v tem, da pomaga uravnavati pH vrednost v ustih, ki se zmanjšuje po zaužitju hrane in pijače. S povečanjem količine sline pomaga nevtralizirati kisline v zobnih oblogah, ki povečujejo tveganje nastanka kariesa. Zanj ne obstaja »mission impossible«. Vedno je v gibanju, med ljudmi, nenehno v boju proti vztrajnim ostankom hrane.

Od maja do julija ga lahko dnevno srečate v bližini bolje obiskanih restavracij, lokalov in sendvičarn, saj se tam najpogosteje nahajajo banana, krof, čebula in kava, trdovratne ustne nadloge, ki nagajajo ljudem med konzumacijo hrane in pijače. Orbit Super Heroj pa je tu, da zaščiti vse prisotne, jim podeli Orbit žvečilke, odžene ustne nadloge in ljudi tudi informira, zakaj je potrebno po vsakem obroku uporabljati žvečilke brez sladkorja, kakršen je tudi Orbit, če želimo ohraniti zobe zdrave in čiste.

Orbit Super Heroj se rad druži z ljudmi, rad jim tudi pomaga, zato bo obiskal našteta slovenska mesta: Ljubljano (9.-15. 5. in 4.-14. 7.), Maribor (16.-29. 5. in 15. in 16. 7.), Celje (30. 5.-5. 6.), Novo mesto (6.-12. 6.), Portorož in Piran (20.-26. 6.).

V stik z njim lahko stopite tudi na njegovi Facebook strani ali na Youtube kanalu. Obiščite ga in se prepričajte, da je pravi Super Heroj.

Osvojite nagrado v blogerski akciji Orbit Super Heroj

Na slovenskem blogerskem časopisu Drugi svet smo vam v sodelovanju z Orbit Super Herojem pripravili novo priložnost za osvojitev nagrade in nov izziv za vašo blogersko ustvarjalnost.

Med sodelujočimi blogerji bomo naključno izžrebali nekoga, ki bo prejel nagradni bon – kosilo za 2 osebi v vrednosti 40 eur v Oštariji pr’ Noni in paket Orbit presenečenja, med ostale sodelujoče bomo prav tako razdelili manjša Orbit presenečenja, zato hitro preberite izziv, odprite svoje bloge in naj se sodelovanje prične!

Navodila, pogoji in pravila sodelovanja v nagradni blogerski akciji Orbit super Heroj

– Sodelujete lahko z objavo sporočila na vašem blogu, najkasneje do 15. junija 2011.

– Naslov objavljenega sporočila mora vsebovati zapis “Orbit Super Heroj“.

– Izbirate lahko med 3 razpisanimi temami za objavljeno sporočilo na vašem blogu in sicer:

 

– Moja najljubša sladica (Opišite, slikajte ali nam sporočite recept vaše najljubše sladice.)
– Srečanje z Orbit Super Herojem (Ste srečali Orbit Super Heroja na ulici vašega mesta ali morda kar preko interneta? Opišite izkušnjo z njim, pokažite svoje fotografije ali video posnetke.)
– Romantična večerja v dvoje (Kakšna je bila ali bi bila za vas idealna romantična večerja?)

 

– Sporočilu dodajte aktivno povezavo do Facebook strani Orbit Super Herojahttp://www.facebook.com/OrbitSuperHeroj.slo in eno izmed fotografij ali video posnetkov, ki jih najdete na http://www.facebook.com/OrbitSuperHeroj.slo#!/OrbitSuperHeroj.slo?sk=photos ali http://www.youtube.com/user/OrbitSuperHeroj.

– O sporočilu nas obvestite na e-pošto info@drugisvet.com.

– Organizator nagradne igre je Drugi svet, spletne tehnologije d.o.o.

– Zmagovalci nagradne igre bodo določeni z računalniškim žrebom in objavljeni na www.drugisvet.com najkasneje 7 dni po zaključku nagradne igre. Izzid žreba je dokončen.

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji: