Kdo je skrivnostni kupec vseh izvodov koledarjev Damjana Murka in Tito v Sloveniji 2015

10. Dec 2014 10:12

Koledar-Murko-2015-blog-Don-Marko-MNedavno je udarila novica, da Damijan Murko tudi letos ne bo razočaral svojih množičnih oboževalcev, zato jim je že tradicionalno postregel s svojim vročim koledarjem. Seveda je bilo ob najavi takoj jasno, da bo Murkov koledar postal eden izmed najbolj želenih produktov na tržišču, zato so se oboževalci takoj pripravili na invazijo na prodajne centre, kjer so napovedali prodajo najnovejšega Murkovega umetniškega dela.

A, kot se je izkazalo, je nepregledno množico čakalo veliko razočaranje. Če je bil še pred leti Murkov najgorečnejši oboževalec iz vrst politikov Zmago Jelinčič Plemeniti, pa se mu je sedaj pridružil mnogo bolj renomiran in močnejši politični oboževalec…

“Vse je že kazalo, da bo Murkov “limited edišn” koledar postal prodajana uspešnica leta, določen je bil že prvi dan proste prodaje,… Vrata centrov so se, vsled pritiskov množice, le stežka odprla, razočaranje množic nad praznimi policami je bilo neizmerno, obvestila po zvočnikih, da je Damjanov koledar že razprodan še preden ga je kdo od njih imel v rokah, pa so povzročila demoliranja centrov… komplet kolekcijo koledarjev Murka je namreč odkupila – stranka SDS.” 

Toda, kot v nadaljevanju satiričnega zapisa piše Don Marko M, je nato sledilo še večje razočaranje…

Oznake:, , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]