Če kaj, je bil Miro Cerar vedno trmast

19. Mar 2018 09:04

Miro Cerar je s svojo napovedjo odstopa marsikoga presenetil, med drugim tudi Kamien komunikacije. Ta mu je sicer pripisovala neodločnost, birokratstvo, mehkužnost, medlost, politično nezrelost in še kaj iz te mehke kategorije.

Vedno pa je razumela, da je mehak kot voditelj, a trmast po značaju. Takšna kombinacija se ji je zdela edini razlog, da se je Cerar stopil na politični parket. Prav tako je zadolžena za to, da je bil v teh letih pripravljen preživljati kalvarijo, ki si jo je ponavadi ustvaril sam in po zaslugi ljudi, ki si jih je sam izbral.

Miro Cerar je v času svojega predsedovanja vladi zamenjal kar nekaj ministrov. Si bo pa blogerka od dobrih rešitev te vlade zapomnila le to, da niso sesuli sistema normirancev. Vlada je tudi dokazala, da se zna hitro obrniti, kadar je nekaj v njenem interesu.

Zaradi vseh napačnih odločitev, ki so verjetno temeljile na trmi, je odstop predsednika vlade pravilna odločitev. Ne pa odstop zato, ker je Vrhovno sodišče dalo prav Viliju Kovačiču, dodaja blogerka.

 

Oznake:, ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]