Cerar na igrišču v Istanbulu in Bavec, kot voditelj sprejema košarkarjev – sramota?

20. Sep 2017 07:07

Zgodovinskega uspeha slovenskih košarkarjev in spetakularno osvojenega naslova evropskih prvakov se bo večina spominjala po navdušujočih predstavah ter pozitivni energiji, ponosu in samozavesti, ki se je prenesla na celotno državo. A kakor v vseh lepih stvareh tudi v tej zgodbi, vsaj po mnenju nekaterih, ni bilo vse popolno.

Bloger Don Marko M je v svojem blogerskem zapisu izpostavil dva dogodka, ki sta po negovem mnenju osramotila tako zlate košarkarje, kot tudi državljane.

Kot prvo izpostavlja prihod premierja Mira Cerarja na igrišče takoj po finalni zmagi Slovenije. Kot drugo pa izpostavi izjemno slabo vodenje sprejema košarkarjev na Kongresnem trgu v Ljubljani s strani Danija Bavca, ko se je, po mnenju blogerja, na trenutke zdelo, da gre za kakšno komemoracijo. In to kljub temu, da je bilo pred odrom 20 tisoč razgretih navijačev.

Voditelj je po mnenju blogerja uničil sprejem. Pomagalo pa mu ni niti to, da mu je novinarka Sanja Modrić na odru pokazala kako se stvari streže. Več na blogu.

Oznake:, , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]