»Držite se svojega mednožja, hvala.«

28. Maj 2018 11:54

Na Hrvaškem so v večjih mestih protestirali proti splavu, čemur pravijo hoja za življenje. Tudi v Sloveniji imamo luknjo NLB, luknjo Zvon in luknjo TEŠ6. Politiko očitno bolj zanima ženska luknja!

Zdravo Slovenija ugotavlja, da ja najlažje nadlegovati sosedi, kaj počne s svojim mednožjem kot ugotoviti, kakšno hrano imajo otroci v vrtcu. V ostalih državnih luknjah pa izginjajo ekonomska stabilnost, zdravje in ekologija. Nima veze! Rodila boš dekla ali pa marš. Tako si predstavlja slovenska desnica reševanje političnega kaosa leta 2018?

Matej Tonin, prvak Nove Slovenije pravi: »Splav bi otežil in ne bi ga financiral iz osnovnega zdravstvenega zavarovanja.« Ali ne pozna travm staršev otrok z avtizmom in posebnimi potrebami, ki jih vsi odrivajo? Kaj teh obsedencev z ženskim mednožjem ne zanimajo živi otroci s težavami? Zakaj raje ne bi njim česar olajšal kot ženskam kaj oteževal? Od kod ta misel, da ima pravico odločati o tem, kaj nekdo počne v stiski z lastnim telesom?

Blogerko pa je še bolj osupnil nedavni posvet o rodnosti v Sloveniji. Omenili naj bi, da utegne šolanje žensk škoditi rodnosti. Očitno je ženska zanje gospodinjsko biološka naprava in okras, samo, da ne razmišlja. Pri tem pa ne gre za ljubezen do žensk in otrok … Le za nadzor, kamor pa so politiki vpletli celo Modrijane.

Oznake:, ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]