Janković naj bi dobil volitve za predsednika Pozitivne Slovenije

23. Apr 2014 08:02

zoran_jankovic_psŠe dva dni nas loči od kongresa stranke Pozitivna Slovenija, ko se bo delno odločalo tudi o tem ali bo Slovenijo še naprej upravljala Alenka Bratušek ali pa se bomo volivci odpravili še na druge zaporedne predčasne državnozborske volitve. Ta opcija se vsaj napoveduje, kot edina možna v primeru zmage Zorana Jankovića. To pa naj bi se po neuradnih informacijah tudi zgodilo.

Zoran Janković naj bi namreč po nekaterih projekcijah dobil volitve za predsednika PS, saj naj bi imel med približno 1000 člani stranke že zagotovljeno večino.

Do takšnih informacij se je dokopal bloger Rado. Celotno situacijo na slovenskem političnem prostoru pa pokomentira z besedami, da sicer lahko razumemo, da se posameznik ujame v začaran krog in ne najde poti ven. Namreč poznamo veliko zgodovinskih primerov, ko so bili svetovni voditelji prepričani, da so nepogrešljivi in edini poklicani delati v dobrobit ljudstva.

Na slovenskem smo poleg Janeza Janše, zdaj na levici dobili še antipod te nepogrešljivosti v osebi Zorana Jankovića ugotavlja bloger, ki se mu ob tem poraja vrsta vprašanj pri čemer so mu večja enigma volivci kot pa Janković sam.

In kljub temu, kot je prepričan bloger, da je Jankovićev program boljši od tega, kar nam zdaj servira premierka Bratovškova, pa Janković ni več pravi mož zanj. Člani PS to vendarle morajo spoznati do petka zaključuje.

Oznake:, , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]