Janša je kriv

17. Dec 2014 08:12

eksplozijaEna bolj bizarnih novic zadnjega tedna je bila o kemiku, ki je svojo hišo spremenil v tempirano bombo. Namreč: v Novem Polju še vedno poteka policijska preiskava, potem ko je 72-letni upokojeni kemik Gregor grozil z razstrelitvijo hiše.

Varuhi reda in miru so pri njem našli še avtomatsko pištolo škorpijon, ogromno posod z vnetljivimi tekočinami ter steklenic s še neidentificiranimi snovmi. Na koncu nedoumljive komedije so evakuirali še sosede – in to prav tiste sosede, ki o nevarnem možakarju niso vedeli ”ničesar”, videlo se jim je, da pred vsiljivo tv- kamero mencajo in se bojijo karkoli reči. Zaradi maščevanja?

Menda se je po ulici šepetalo le to, da je bil nasilen do žene. Takšnih tipov pa je okoli nas toliko, da se- očitno- ljudem tovrstno nastopaštvo sploh ne zdi več sporno in ga tolerirajo in ne telefonirajo niti na 113.

Vseeno pa je 72-letni upokojeni kemik precej razburkal slovenski vase zagledani vsakdan, v katerem se trkamo po prsih, da smo vsaj v okolju, v katerem živimo, vsi enako pridni, pošteni, spodobni in manirni …več (piše Milena Miklavčič)

[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]