Kdo je klovn v tekmi za predsednika republike?

22. Jun 2017 13:23

Prihajajoča predsedniška tekma dobiva, v primerjavi z vsemi ostalimi, ki so do sedaj potekale v Republiki Sloveniji, čisto nove razsežnosti.

Protikandidati predsednika Boruta Pahorja so namreč povečini bolj ali manj znane medijske osebnosti, ki v predsedniško tekmo vstopajo predvsem zaradi pozornosti, samopromocije in verjetno tudi zabave. Mnogi so prepričani, da je takšen nabor kandidatov sprožil kar predsednik sam, ki se je opravljanja predsedniške funkcije lotil na vsem dobro znan način.

Zdi se torej, da se nam v predvolilnih soočenjih obeta pravi mali cirkus. Pri tem pa se postavlja vprašanje, kdo je klovn v tekmi za predsednika republike?

Na vprašanje odgovarja Sašo Ornik Jin.

V  predsedniški tekmi smo v zanimivem položaju. Še vedno imamo enega nespornega favorita, hkrati pa imamo zdaj že kar nekaj neresnih kandidatov, ki bodo skušali izkoristiti pozornost za samopromocijo in ki nimajo nobenih možnosti. Česar pa še nimamo, je kandidat kakšne večje politične stranke, ki bi imel resnične možnosti premagati Boruta Pahorja… nadaljevanje na blogu.

Oznake:, , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]