Ko Erjavec kot za šalo na ražnju speče Pahorja in Cerarja

5. Maj 2018 06:24

Karl Erjavec bi dal Boruta Pahorja in Mira Cerarja na roštilj – v ekskluzivnem posnetku za množične medije ob novinarju Mirku Mayerju, lovcu na takšne trenutke.

Tole je že skoraj zgodba o vicu in njegovem odnosu do nezavednega, oziroma o vlogi čevapčičev in ražnjičev v šalah znotraj predvolilnih kampanj. Zunanji minister v video posnetku za Planet TV in na Siolu:

V zgornjem izseku iz oddaje Erjavec v šali pojasnjuje, kaj se je zgodilo, ko je s Pahorjem in Cerarjem na krovu vladnega falcona strmoglavil v afriško džunglo.

“Falcon se je pokvaril, ker so ga vozili že vsi, samo vlada ne. Strmoglavil je v džunglo, kjer so nas potem ujeli ljudožerci. Zvezali so nas in prepeljali v vas, kjer so že imeli pripravljen ogenj. Poglavar je nato začel zasliševanje,” je razlagal Erjavec. Neprepričljiva Pahor in Cerar obiska pri poglavarju nista preživela. Prvega so ljudožerci predelali v čevapčiče, drugega pa v ražnjiče. Nato je na vrsto za zaslišanje prišel Erjavec. Kako se šala konča, preverite v zgornjem videoposnetku…

Preostanek komentarja na Erjavčevo šalo pa si preberite na blogu Borisa Vezjaka.

foto: zaslonska slika Siol.net

Oznake:, , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]