“Kučanov Forum 21, kot tudi Zbor za Republiko, sta samo še debatna krožka”

3. Avg 2017 13:23

Kdo obvladuje Slovenijo? Je to Kučanov Forum 21 ali mogoče Zbor za Republiko? Po vsej verjetnosti nihče od njiju v takšni meri, kot se to razglaša na politično – medijskem parketu. Kdo so torej strici in organizacijske strukture, ki v krempljih držijo Slovenijo?

Odgovore na ta vprašanja v tokratnem zapisu išče bloger Rado.

Opozicijska desnica že četrt stoletja operira z izrazom kontinuiteta. »Kontinuiteta« je postalo aktivacijsko geslo za vse vernike desnice.

Opozicijski vodje so s tem apelom v svoje roke prevzeli tisočletni boj rimskokatoliške cerkve proti antikristu. Antikrist (beri: nevarnost socializma) je postal politično in ne le cerkveno, religiozno vprašanje. Koliko sta ta strah in upravičenost tega boja smiselna?…

Med drugim v zapisu navrže tudi svoje opažanje glede ustvarjanja novih “stricev iz ozadja”: Nedavno sem si ogledal ognjevito oddajo na Novi TV. Gost je večkrat izrekel stavek: »Strici iz ozadja in njihovi nečaki.« Sklepamo lahko, da se borci proti antikristu pripravljajo na čas, ko bodo Kučan, Zemljarič in še kdo umrli. Uvajajo se novi termini. Zelo inovativno … celoten zapis na blogu.

Oznake:, , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]