“Lado Ambrožič je nekakšen fikus v sobi RTV hiše”

24. Apr 2015 08:11

ambrozic-odmevi“Inštitut pritožb gledalcev in poslušalcev na javnem servisu RTV Slovenija popolna farsa za naivneže, predstava za nepoučene, plastični okrasek na neužitni torti. Ne poskušajte s pritožbami: pretežno ne boste dobili odgovora, pa bi ga morali, vaših stališč ne bo nihče prebiral, še najmanj uredniki. Na izboljšave in upoštevanje ugotovitev pritožb pozabite. Brez sramu že leta in leta z bagrom sipajo pesek v oči javnosti in res imajo srečo, da jih ta ne samo vdano prenaša, temveč stoično plačuje mesečnih 13 evrov za njihovo vrhunsko aroganco. Nepojmljivo, ampak tako je.” piše dr. Boris Vezjak.

V tokratnem zapisu opisuje svojo večletno izkušnjo, ko je dolga leta čakal na odziv na svoje pritožbe in jih nikoli dočakal. Pomagalo ni nič, niti pismo takratni varuhinji pravic gledalcev Miši Molk.

“Pa ne zato, ker bi bila sama kaj kriva, ampak ker se vse zalomi na relaciji med varuhom, vodstvom RTV Slovenija in programskim svetom, kjer oba očitno slovita po neznosni samopašnosti.”

Enako doživlja tudi sedanji varuh Lado Amrožič. O blokadah, cenzuri, in drugih RTV mahinacijah piše Vezjak v nadaljevanju zapisa.

Oznake:, , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]