Lažnivi ali nesposobni Janez?

23. Mar 2018 09:46

Fake News! Največji lažnivci prihajajo iz vrst SDS. Kakšen je namen te umazane laži, da ne zapišem provokacije? Najbrž ne ve Alenka niti sama. Ker je predvolilni čas, bi pomislil, da nagovarja volivke in volivce? Koga pa lahko nagovori s to dokazano lažjo? Nikogar.

Gre za utrjevanje lažnega domoljubja v lastnih vrstah. Verniki Janševe sekte namreč verjamejo, da so na oblasti komunisti. Verjamejo oz. hočejo verjeti, da je vse zlo na svetu rodil komunizem. Celo Hitlerja in fašizem. Trdno so zabetonirani v veri, da je Janša odrešitelj od komunizma? Komunizma zdavnaj ni več, zato je vse kar zganjajo navadna paranoja za maloumne in neizobražene obiskovalce nedeljskih maš.

Janša je poleg Pahorja edini še aktivni komunist iz nekdanje Jugoslavije. Vse metode, ki jih furata Janša in SDS so izključno »udbovske«. Edina šola, ki jo je Janša poznal je bila udbovska. In vsi njegovi izpostavljeni medijski verniki so bili nekoč udbovci. Od Jožetov, Franclov, Tonetov do vseh Vinkov, ki sem jih kdajkoli spoznal.

Nova24TV je zadnja trdnjava v obliki bivše SDV. Tista izjava Lucujeve o Rantu in ostalih v kleti na Linhartovi, je še kako resnična. Le, da gre za mentalno klet. Goljufivi ponarejevalec, lažnivec po defaultu, po srcu ustaš in gnoj, je za vernike sekte najbolj verodostojen zgodovinski vir? Nekaj mi ne da miru.

Občutek imam, da Janša noče prevzeti oblasti. Ne, da ne more zmagati na volitvah. Tip noče zmagati, ker mu vloga večne žrtve in prvaka opozicije nudi precej bolj udobno življenje kot na oblasti. Za večno vlogo prvaka opozicije potrebuje ravno to, kar je ustvaril. Sekto maloumnih nergačev, ki se enkrat bojijo komunistov, drugič neslovencev, tretjič migrantov, četrtič napredka in razvoja … več (piše: Mikstone). 

Oznake:, ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]