“Ne rabim Janše kot borca za resnico”

23. Maj 2016 13:23

Janša očitno izgublja tla pod nogami. Po tem, ko so ga v zadnjih mesecih začeli zapuščati in glasno kritizirati celo njegovi najzvestejši politični sopotniki, je danes iz stranke SDS izstopil še njihov poslanec Andrej Čuš. Mnogi so prepričani, da se v prihodnje obetajo še nekateri odhodi.

V zadnjih časih so sicer najbolj odmevali odhodi Dimitrija Rupla, Dragutina Mateja in seveda t.i. matere stranke Vere Ban, ki je tudi razkrila marsikatero podrobnost glede Janše.

Odlično, Vera Ban. Me ne zanima, če Vam je medijski agitprop za cilj hujskaštva dal priložnost zdaj in nikoli prej. Me ne zanima, če je intervju zmanipuliran veliko več kot le z očitnim tajmingom. Ta manipulacija je dala morda priložnost tudi SDS

Sedmega aprila je bila na RTV Slovenija patetična Tarča »Trenja na desni«, kjer so domnevno slekli desnico. Iz SDS ni prišel nihče, ker je motiv jasen: mrcvarjenje Janše in SDS. Ko sem poslušal Jamnikovo kako se muči v vsak stavek vriniti »nestrpnost«, čeprav so vsi hiteli razlagat, da Slovenija in Evropa na žalost ne sprejemata tistih, ki bi bili pomoči potrebni, ampak vse druge in da na koncu za tiste, ki so res pomoči potrebni ne bo placa, sem se začel hahljati sam pri sebi. Nisem se hahljal zaradi patetike Jamnikove, ampak zaradi tega, ker sem si predstavljal, kako bi ji Janša zabrusil, da verjetno ni plačana na uro, ampak na vsak kokodak »nestrpnost«.

Janše ni več na take oddaje. Uničili so ga. Zlomili so ga. Razumljivo… nadaljevanje na blogu Primoža Likarja.

Oznake:, , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]