Pahorjev in Bratuškin scenarij – Klemenčič le začetek konca Cerarjeve vlade?

3. Mar 2015 14:52

miro_cerar“Ko se skuša rušiti vlado, se spodnaša najbolj rahel zidak, da prej ali slej stavba pade. Pri rušenju Pahorja so se najprej osule topovske salve na Golobiča, ker je novinarjem (ne KPK) zamolčal svoj delež v enem izmed podjetji Ultre. Postal je notorični lažnivec. Njegov prekršek je le del zamolčane resnice novinarskemu lobiju. In to je bilo dovolj.”, uvodoma zapiše avtor bloga Prebliski.

Kot ugotavlja bloger se je nato pri Pahorju nadaljevalo s Kresalovo in Dimičevo nakar je vlada vendarle padla. Tudi pri Alenki Bratušek je bilo, kot je prepričan bloger, podobno, ko se je njene ministre napadalo zaradi malenkosti, Bratuškova pa jih je odstavljala na pritisk ulice. Epilog je poznan.

Podoben scenarij bloger vidi tudi tokrat pri čemer naj bi bil Klemenčič le začetek konca te vlade. Se bo torej uresničila napoved Janeza Janše o predčasnih volitvah prihodnje leto?

“Cerar, pripravi se. Ladjo ti bodo najedali na najšibkejših mestih. Zato zaščiti svojo posadko, zaščiti svoje može!” še poziva ob koncu zapisa.

Oznake:, , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]