Prismojen predvolilni golaž g. Janše

7. Maj 2018 12:23

Te dni nam je Janševa druščina servirala zasmojen predvolilni golaž in ponovno dokazala, da nima treh čistih v glavi oz. da je po njihovem v predvolilnem drenjanju vse dovoljeno. Celo čiste neumnosti, samo, da se o njih piše, da so deležni slovenske medijske pozornosti. Ali pa so, kar težko verjamem, zares taki Butalci?!

Slovensko in svetovno javnost so presenetili z napadom na Junckerja, ki se je odločil obiskati proslavo ob 200-letnici rojstva Karla Marxa. In so, ideološki zaribanci, kot očitno so, protestirali z ugotovitvijo, da je Marx s svojo filozofijo kriv milijonskih pobojev v komunističnih režimih.

To je približno tako, kot bi zagoveden anti-kristjan ugotovil, da je Jezus s svojim krščanskim naukom odgovoren in kriv za milijon posilstev otrok, ki so jih zakrivili duhovniki, škofi in kardinali v
zadnjih sto letih.

Močno dvomim. Če bi samo prelistali njegov Kapital, bi zlahka ugotovili, da Marx vztraja na misli, da je družbeni red, ki naj bi nasledil kapitalizem, mogoč samo v razvitih družbah. In da je komunistična revolucija prerazporeditev bogastva, ne pobijanje drugače mislečih, uvodoma zapiše Emil Milan Pintar. Nadaljevanje si preberite na njegovem blogu.

Oznake:, , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]