Žepni program Marjana Šarca: “Prosim, ne podcenjujte norosti slovenskih volilcev.”

29. Mar 2018 06:07

Marjan Šarec je pred dnevi predstavil svoj žepni politični program (slika spodaj) s katerim namerava narediti pohod na mesto predsednika vlade. Mnogi so se ob Šarčeve alineje začeli porogljivo naslanjati, ekonomist Jože P. Damijan pa opozarja, da norosti volivcev ne gre za podcenjevati.

Če je Miru Cerarju uspelo pred štirimi leti brez vizije, brez programa in zgolj z novim obrazom doseči zgodovinsko rekordni rezultat (35%) na parlamentarnih volitvah, je Marjan Šarec ogromen presežek. Za razliko od Cerarja je pred volitvami, ob novem obrazu, zmogel celo spisati volilni program žepnega formata, ki lepo v celoti sede v format displaya pametnega telefona.

Pustimo ob strani zlobne jezike, ki natolcujejo, da je to vse, kar je pametnega v tem programu, ali tiste, ki to vsebino označujejo kot “prosti spis iz petega razreda osnovne šole“. Prosim, ne podcenjujte norosti slovenskih volilcev. Če je Cerarju uspelo zgolj z novim obrazom do več kot tretjine glasov, kako daleč šele lahko nese Marjanu Šarcu z žepnim programom velikosti displaya pametnega telefona?!, je dogajanje okrog programa Marjana Šarca pokomentiral Damijan.

Oznake:, ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]