Socialni demokrati- najbolj priljubljena stranka pri nas

24. Avg 2016 13:23

Z nastopom Antona Kosmača v maratonu so se končali slovenski nastopi na olimpijskih igrah v Rio de Janeiru. Devetintridesetletni Kosmač, doma iz naših koncev, je dobrih 42 kilometrov dolgo preizkušnjo končal na 117. mestu.

Slovenci ne bi bili Slovenci, če ne bi ob tej priložnosti pokazali svojo nemogočo naravo in ne bi te uvrstitve prav nesramno pokomentirali na medmrežju. Enako so se spakovali ob dosežku gorske kolesarke Tanje Žakelj, ki je v olimpijskem krosu – po njihovem – zasedla ”le” 13. mesto. ”Fotelski” ”športniki” so enako nadležni, smešni, nemogoči in vsega usmiljenja (zgražanja?) vredni, kot so vsi ostali, ki iz foteljev – brez vsakršnega stika z realnostjo – ”usmerjajo” javno mnenje o še marsičem drugem, kar nam- navsezadnje- meri vsakdanji utrip življenja.

Doma- v fotelju ali v gostilni – za šankom, je svet bistveno drugačen, kot je v resnici. Žal je takšnih pogumnih, garaških, vztrajnih in unikatnih ”Tonetov” na vseh področjih sobivanja vedno manj, foteljašev pa vedno več … več (piše M. M.). 

Oznake:, , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]