Špehar odgovarja Požarju: “Dragi Bojan…”

7. Avg 2017 08:17

Nedavno se je Bojan Požar v enem izmed člankov lotil specialista za socialne medije in blogerja Mateja Špeharja. Ta naj bi začel nedavno medijsko skrbeti za predsedniškega kandidata Marjana Šarca in v luči tega preko Twiterja nenehno blatil sedanjega predsednika Boruta Pahorja.

Bojan Požar je navedel še nekatere podrobnosti o Špeharjevih domnevnih blokiranih računih, težavah z davkarijo in prisesanosti na državni denar.

Matej Špehar mu odgovarja v tokratnem zapisu:

Rad bi se ti opravičil, običajno sem hitrejši pri odgovarjanju, sploh na twitterju, a ta vikend sem preživel nekaj 1000 kilometrov stran od Slovenije in sem spomin polnil z lepimi slikami, vse manj lepo pa pustil tam kjer je. Če me boš drugič kaj vprašal, obljubim, da ti odgovorim hitreje. Resda si že večkrat poudaril, da ne preverjaš virov, pa vseeno. Sem ti na voljo, telefonsko imaš, ni se spremenila.

Težko je soditi drugega, redko kdo res lahko obuje tuje čevlje, a vem da je to nekaterim poklic. In jaz spoštujem vse poklice. Tudi tvojega. Sam ne bi rad bil v tujih čevljih, so mi moji udobni, tujih ne pogrešam. Ampak razumem. In ne zamerim. Trudiš se, tako kot se vsi.

Ni prvič da sem pod tvojo lupo iskanja napak, poznam to igro. Predstavil mi jo je nekdo, ki te je najel, da je letela gnojnica po meni… nadaljevanje pisma Bojanu Požarju najdete tukaj.

*foto: Matej Špehar, Požareport

hoomstock-polsi-klik

Oznake:, , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]