Kje je tabletka za rusofobijo?

5. Jun 2017 08:37

Te dni se v Sankt Peterburgu odvija mednarodni ekonomski forum, ki se ga udeležuje več delegacij z vsega sveta. Če hočete, na tem primeru lahko vidimo, kako je izolacija Rusije le mit, čeprav določenih negativnih učinkov zahodnih sankcij ne gre zanikati. A rusko gospodarstvo medtem spet raste in sankcije države niso uničile.

Na forum je prišel tudi ruski predsednik, ki je  skupaj z indijskim predsednikom vlade, Narendro Modijem, avstrijskim kanclerjem, Christianom Kernom  in moldavskim predsednikom, Igorjem Dodonom, odgovarjal na vprašanja ameriške novinarke, Megyn Kelly.

Ameriška novinarka, sicer znana po njenem trku s tedaj republikanskim kandidatom za kandidata republikanske stranke za predsednika ZDA, Donaldom Trumpom, je Putina večkrat vprašala o ruskem vmešavanju v ameriške predsedniške volitve. Tolikorat, da je bilo vse skupaj prav smešno in nespodobno. Ruski predsednik je  na ta vprašanja argumentirano odgovarjal, med drugim pa se je v nekem trenutku začel spraševati, če imajo kakšno tableto za rusofobijo …več (piše: Sašo Ornik Jin)

Oznake:, ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]