Teroristi v Gazi so dojenčki, ženske, invalidi,…

22. Jul 2014 13:23

gaza1“Izraelci vzamejo vsako stvar zelo resno in zadane naloge opravijo skrajno učinkovito. Ob tihi podpori svojih velikih ter zvestih zaveznikov v ZDA in EU so se odločili, da palestinsko Gazo temeljito očistijo vseh teroristov. V le slabih dveh tednih učinkovite vojaške akcije so uspeli pobiti že več kot 570 teroristov od katerih jih je bilo le manjše število v uniformah palestinskih vojaških formacij.

Velika večina ostalih pobitih so bili očitno “teroristi v ilegali” ali dobro prikriti ter zvito zamaskirani v dojenčke, male otročiče, mladostnike, ženske, invalide, starke in starčke, kar pa naših vrlih politično vojaških izraelskih prijateljev seveda ni zmedlo in so jih takoj prepoznali ter učinkovito likvidirali”, uvodoma zapiše bloger Plagiator, ki je zelo kritičen do zahoda, ki mirno spremlja in celo podpira grozote, ki se dogajajo na Bližnjem vzhodu.

V zaključku tako zapiše, da seveda vemo kdo prav zverinsko pobija Palestince v Gazi a oportunistično molčimo. In tako bomo molčali verjetno dokler na takšnih fotografijah ne bomo zagledali svojih lastnih vnukov in vnukinj, očetov in mater ter svojih dedkov in babic.

Oznake:, , , , , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]