To je največja evropska družina, ki pričakuje že 21. otroka

7. Jun 2018 09:22

Si predstavljate, da bi morali za družinski izlet najeti avtobus. Nekaj takšnega se morajo najbrž posluževati člani “Radford family” iz Velike Britanije. Reportažo o njih objavlja bloger Don Marko M:

Že začela sta na enak način, ne da bi takrat sploh vedela drug za drugega. Danes 47 letni Noel je bil takoj ob rojstvu posvojen in tudi danes 43 letna Susan je bila takoj ob rojstvu posvojena. Danes sta življenska sopotnika in starša svojim 20-im otrokom, znani kot “Radford family” pa pričakujejo rojstvo še 21. otroka.

Noel in Susan sta se spoznala ko je bilo njej 14 let, njemu 18 in brez vsakega taktiziranja sta se zaljubila in takoj začela delati naraščaj. Letos praznujeta 25 obletnico poroke.

Za poroko sta se odločila 3 leta po rojstvu njunega prvega otroka Chrisa, malo pred rojstvom drugega otroka deklice Sophie. Od rojstva tretje Anne 2 leti kasneje, pa sta potem praktično vsako leto delala in rojevala vse naslednje otroke in zaenkrat zadnji, čeprav sta javnost že lani septembra obvestila da je bil takrat rojeni Archie zadnji, se bo rodil letos v novembru, ob čemer imata zakonca tudi že 3 vnuke… nadaljevanje na blogu

Oznake:, ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]