Trije obrazi Tine Maze

12. Jan 2017 09:24

Tina Maze je s svojim slovesom od smučarskih strmin dodobra razdelila slovensko javnost. Medtem, ko ji nihče ne more oporekati njenih vrhunskih smučarskih dosežkov, pa je nekatere zmotila njena, kot menijo, ne tako šampionska osebnost.

Po vseh zgodah in nezgodah, ki smo jim bili priča tekom njene kariere, v kateri so svojo vlogo odigrali tudi v SZS, bi lahko rekli, da je bilo tudi njeno slovo v podobnem stilu. Začelo se je z zapletom glede plačila 90.000€ s strani SZS za njen zadnji nastop, nadaljuje pa se z novim finančnim zapletom, ki naj bi se zgodil.

Dnevnik in Požareport namreč poročata o tem, da naj bi Andrea Massi in Tina Maze od RTV Slovenija za oddajo, ki so jo pripravili ob slovesu Mazejeve, zahtevala 25.000€.

Bloger Rado pa v tokratnem zapisu piše o treh obrazih Tine Maze. Med drugim zapiše:

…Z Massijem sta v zadnjem letu in pol, za prisotnost na najrazličnejših prireditvah terjala in tudi dobila precejšnje zneske. A tega ji ni za zameriti. Živimo v kapitalizmu in služiti denar je povsem legitimna zadeva.

Zamerimo ji pa pristop k njenemu zadnjemu dejanju. K njeni poslovilni veleslalomski vožnji na domačem Pohorju. K vožnji, ki ni bila mišljena zgolj kot simbolno slovo od aktivnega smučanja, ampak je bila načrtovana kot nabiralna akcija. Akcija pri kateri se je opirala na čustva navijačev in za katero je terjala 90.000 evrov…

Oznake:, , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]