Vojna proti Rusiji se vodi na vseh področjih, tudi na športnem

8. Dec 2017 07:06

Potem so prišli po športnike.

Seveda ni nič političnega na odločitvi Mednarodnega olimpijskega komiteta, da lahko ruski športniki na zimskih olimpijskih igrah v Pjongčangu sodelujejo le kot nevtralni, ne pod rusko zastavo. Nikoli ni, kadar odločajo institucije, v katerih prevladujejo zahodni interesi.

Kaznovali bodo ‘napad na integriteto olimpijskih iger in športa’, kot je po zasedanju v Lozani dejal predsednik MOK Thomas Bach, a čisti ruski športniki bodo lahko nastopali pod olimpijsko zastavo. Pač, športniki iz Rusije, ne ruski športniki. Da je ta zastava podobna beli zastavi predaje in da gre za poniževanje Rusije, nima nobene povezave z zahodnimi pritiski.

Ah, da, Rusi bodo morali plačati še kazen 15 milijonov $.

Zanimivo, ne, kako je vse narobe z Rusijo. Povsod so. Vmešavali se v ameriške predsedniške volitve, podpirajo katalonske težnje po neodvisnosti, pripravili so Brexit in sploh ni volitev v zahodnem svetu, kamor ne bi potisnili svojih prstov, v Ukrajini imajo nameščenih nekaj divizij, s svojimi mediji sejejo lažne novice, s troli manipulirajo družabna omrežja in na koncu koncev še njihovi športniki niso pravi športniki, ampak le prevaranti. Tako kot njihovi novinarji niso pravi novinarji, ampak agenti sovražne sile. Še malo in bodo tudi za Ruse razglasili, da niso pravi ljudje … več (piše: Sašo Ornik – Jin). 

Oznake:, ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]