Volivci kot prostitutke ali avtomati?

23. Maj 2018 13:17

Politiki so prepričani, da se narod brez perspektive boji vsakršne korenite spremembe. Zato smo deležni le nekaj okrasnih sprememb ter kruha in iger. Takšen je tudi popoln državljan – tiho in vzklikne le, ko se mu to ukaže in če se mu ponudi miloščina, jo navdušeno vzame.

Spomin je kratkoročen, samopozaba pa sveta. Bolje je biti zadovoljen suženj kot odločen državljan. Predvolilna kampanja pa razkriva vse te sence človeškega karakterja, kar pa odločno izpostavlja Zdravo Slovenija. Takole piše:

Razočarani v ljubezni? Kriv je begunec. Vas boli želodec? Vzrok je muslimanska molitev. Češnje niso obrodile? To je zaradi preveč domačih nalog. Kako nizkotno je šele ponujati ženskam denar, da rodijo otroka? So prostitutke? Nekateri pa spet grozijo s tem, da bodo oteževali splave ženskam. Ti hinavci življenja tukaj in zdaj niso sposobni olajšati niti starejšim, ki v lastnih izločkih gnijejo v domovih! Neskončno gnusno je za drobiž razprodano gospodarstvo obesiti na vrat migracijam, ki imajo povsem drug vzrok. Si ga ne upajo omeniti! Za krono vsega pa so na volilnem plakatu domače naloge otrok. Pohodimo učiteljski poklic že pred vstopom v parlament? Ob vsem tem Nadškofija Ljubljana zahteva v naravi Dolino Triglavskih jezer. Kristus je sočutje do zatiranih, ne pa ogabna grabežljivost oblastnikov. Če te srhljive kraje nismo sposobni ustaviti v Sloveniji, bo to zagotovo konec vsega, kar vsaj od daleč spominja na demokracijo.

Oznake:,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]