Blogerska akcija: Z enostavnejšim brskanjem po spletu do prenosnika in drugih nagrad

11. Dec 2009 08:10

Z najnovejšim brskalnikom Internet Explorer 8 in izbranim tematskim dodatkom sodelujte kar v treh nagradnih igrah na en mah!

Ker smo v blogosferi prisotni že kar nekaj časa, smo za blogerje in bralce blogov razvili posebno – blogersko različico brskalnika Internet Explorer 8. Tudi drugi spoznavajo enostavnost in uporabnost brskalnika IE8 in prav zato lahko na spletni strani http://www.ie8.si najdete različne vrste tematskih brskalnikov IE8, ki vsebujejo priročne dodatke,  s katerimi boste od sedaj naprej brskali še hitreje, enostavneje in varneje.

Vas zanima nogomet ali računalništvo, ste uporabnik spletne skupnosti Netlog ali pa bi želeli blogerski brskalnik z vsemi najboljšimi lokalnimi dodatki? Na slovenski spletni strani Internet Explorer 8 bo vsakdo našel kaj zase. Tako boste lahko hitro iskali po različnih spletnih straneh hkrati, spremljali najnovejše objave na blogih in drugih spletnih straneh, enostavno prišli do telefonske številke ali želene lokacije, prevajali v različne tuje jezike ali pretvorili znesek v vse svetovne valute. Če vas zanima več o lokalnih dodatkih si oglejte podrobnejšo predstavitev IE8 dodatkov.

Res je, še vedno vam nismo zaupali, kako sodelovati v obljubljenih treh nagradnih igrah. Takole.

Kako osvojiti mini prenosnik?1. Naložite si kateregakoli od tematskih brskalnikov IE8, nato pa v posebnem blogerskem zapisu na vašem blogu opišite, kateri dodatek vam je najbolj všeč in zakaj in dodajte povezavo do spletne strani http://www.ie8.si.  O svojem sporočilu nas obvestite na info@drugisvet.com. S tem ste izpolnili pogoje za prvo nagradno igro, v kateri bomo izžrebali srečnega dobitnika Mini Hp prenosnika in 8 dobitnikov majic IE8. Enostavno, kajne? 🙂

 

 

 

2. Za preostali dve nagradni igri bo dovolj že, da prenesete blogerski brskalnik IE8. Ob prvem zagonu se vam bo odprla stran nagradne igre prijazne spletne trgovine Greenta.si. Z odgovorom na enostavno nagradno vprašanje, ki ga boste tam našli, boste izpolnili pogoje kar za obe nagradni igri naenkrat! Greenta podarja potovanje v Barcelono za dve osebi, LCD televizor, pomivalni stroj in še vrsto drugih nagrad, z uporabo katerekoli različice brskalnika Internet Explorer 8 pa sodelujete tudi v žrebu za 8 posebnih zložljivih mišk Microsoft Arc Mouse in 8 majčk IE8.

Nagradna igra Greenta

3. Ste spregledali miške iz točke 2?? 🙂

 

Ne bodite malenkostni, zakaj bi sodelovali v samo eni nagradni igri, če lahko kar v treh, obenem pa svoj Internet explorer 8 obogatite z zanimivim tematskim dodatkom po vaši izbiri?!

Interent Explorer 8

Pojdite na spletno stran www.ie8.si ter si izberite eno izmed različic brskalnika ali pa si namestite kar blogerski brskalnik, nato pa izpolnite še pogoje iz 1. točke in Mini Hp prenosnik je že skoraj vaš.

Podrobnejša pravila nagradne igre za mini HP prenosnik …

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji: