Varovanje zasebnosti

Politika varovanja zasebnosti na spletni strani www.drugisvet.com.

Če želite več informacij ali imate dodatna vprašanja v zvezi s politiko zasebnosti na tej spletni strani, nas kontaktirajte na [email protected].

Zasebnost obiskovalcev nam je izjemnega pomena. Ta dokument o politiki varovanja zasebnosti opisuje tipe zasebnih informacij, ki jih sprejemamo in hranimo na www.drugisvet.com in kako jih uporabljamo.

 

Log datoteka

Tako kot veliko drugih spletnih strani, tudi na www.drugisvet.com uporabljamo t.i. log datoteke. V teh datotekah zapisujemo informacije o IP naslovu, vrsti brskalnika, podjetju, ki vam ponuja dostop do interneta (ISP), oznako datuma in časa, vstopne in izstopne strani in število klikov. S temi informacijami analiziramo trende, administriramo spletno stran, sledimo premikanju uporabnikov na naši spletni strani in zbiramo demografske podatke. IP naslov in druge podobne informacije niso povezane z drugimi informacijami, na podlagi katerih bi vas lahko osebno identificirali.

 

Piškotki (Cookies)

www.drugisvet.com uporablja piškotke, v katerih shranjuje informacije o tem, katere strani uporabnik obišče in spremeni vsebino spletne strani glede na vrsto brskalnika ali glede na druge informacije, ki jih pošlje uporabnik preko brskalnika.

 

DoubleClick DART piškotek

Google, kot tretja stranka, uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na www.drugisvet.com.

Google uporablja DART piškotke, ki mu omogočajo, da prikazuje oglase uporabnikom glede na njihovo obiskovanje spletne strani www.drugisvet.com in drugih spletnih strani

Uporabniki lahko zase izključijo uporabo DART piškotka tako, da obiščejo spletno stran http://www.google.com/privacy_ads.html

 

Nekateri oglaševalski partnerji lahko uporabljajo piškotke na tej strani. Med oglaševalci so med drugim tudi: Google Adsense, Goldbach Group in Adparnet TsMedia.

 

Tretje stranke, ki prikazujejo oglase ali oglaševalske mreže, uporabljajo tehnologijo, ki oglase ali povezave, ki se prikazujejo na www.drugisvet.com, pošiljajo neposredno vam oziroma vašemu brskalniku. V tem trenutku dobijo samodejno tudi informacijo o vašem IP naslovu. Oglaševalske mreže lahko uporabljajo tudi druge tehnologije (piškotke, JavaScript, Web Beacons), s katerimi merijo učinkovitost oglaševalskih kampanj in/ali z njimi personalizirajo oglase, ki jih vidite.

www.drugisvet.com nima nadzora ali dostopa do teh piškotkov, ki jih uporabljajo tretje stranke za oglaševanje.

 

Za več informacij o načinu uporabe piškotkov in kako se lahko odjavite od uporabe le-teh se obrnite na politike varovanja zasebnosti posameznih oglaševalcev. Na www.drugisvet.com ne moremo vplivati na delo tretjih oglaševalcev, niti ne moremo vplivati na njihovo politiko zasebnosti.

Če želite onemogočiti uporabo piškotkov, lahko to nastavite v vašem brskalniku. Natančnejše informacije o tem, kako to naredite, najdete na spletni strani vašega brskalnika.