Pogoji uporabe

Drugi svet je spletni portal, ki distribuira blogerske zapise. Poleg vsakega zapisa, ki je povzet z bloga določenega avtorja in ni del Drugega sveta, je povezava na celoten zapis na njegovem/njenem blogu.  Uredništvo odgovarja za vsebino, objavljeno na Drugem svetu (www.drugisvet.com) . Drugi svet ne prevzema odgovornosti za vsebino posredovanih blogerskih zapisov oziroma za morebitne kršitve avtorskih pravic v njih. Drugi svet prav tako ne prevzema odgovornosti za vsebine komentarjev obiskovalcev in za vsebino blogov, objavljenih v okviru blogerske platforme Blogerji Drugega sveta (http://blog.drugisvet.com). Za te vsebine odgovarjajo avtorji sami.

Na Drugem svetu ni dovoljeno širiti rasne, verske ali druge nestrpnosti, objavljati pornografskih vsebin ali na kakšen drug način rušiti osnovnega reda spletnega portala. Uredništvo si pridružuje pravico, da po lastni oceni presodi o morebitnem kršenju pravil in načel, podanih v pogojih uporabe in sporne komentarje umakne s spletnega portala ali po svoji presoji ukrepa drugače.   Če menite, da je vsebina Drugega sveta neprimerna, oziroma da so vam kršene avtorske pravice, sporočite na [email protected] .

Slikovni material na Drugem svetu je bodisi avtorsko delo uredništva in sodelavcev, bodisi izbran iz brezplačnih zbirk slikovnega materiala na internetu (Stock.xchng, FreePhotosBank, StockVault) ali povzet od avtorjev posredovanih zapisov.

Drugi Svet, vse pravice pridržane, 2007-2014.