Tito in njegova povezava s slovenskimi blogerji

23. Okt 2007 15:57

Potem, ko so ga več kot 50 let slikali črno belo, zdaj končno v barvah – kot politik, vojskovodja, uživač, nečimrnež, ženskar, zmuzljivec, človek iz mesa in krvi. Po knjigi Tito brez maske resnico o dosmrtnem predsedniku razkrivajo še slovenski blogerji, ki brez pomislekov in zadržkov podajo svoj pogled na maršala Tita.

Bodi zraven in povej, kako si ti videl/-a tovariša na fotki nad šolsko tablo in kako je on gledal tebe. Ali pa si morda premlad/-a in zgolj z nostalgijo zreš v stare čase? Tudi tvoje mnenje želimo prebrati.

Na vašem najljubšem blogerskem časopisu Drugi svet, smo v sodelovanju z Mladinsko knjigo za blogerje pripravili posebno presenečenje. Prvih 50 blogerjev, ki bodo na svoj blog napisali svoj pogled na Tita, kakšno zanimivo izkušnjo ali drugo sporočilo na to temo in zraven dodali še logotip (www.drugisvet.com/tito/tito.gif) s povezavo na http://www.emka.si/tito prejme vrednostni bon za 10 evrov v spletni trgovini http://www.emka.si/.

Logotip s povezavo, bo na vaši strani videti takole:
Tito te gleda

Vendar to še ni vse, saj bodo blogerji, ki se bodo pridružili blogerski akciji Tito, sodelovali v nagradnem žrebanju, ki ga organizira Drugi svet v sodelovanju z Mladinsko knjigo. Izžrebali bomo 6 blogerjev, ki bodo prejeli bogate knjižne nagrade.

Dodaj svojo barvo blogu tudi ti, hkrati pa nam pošlji obvestilo s povezavo na tvoje sporočilo (na naslov:[email protected]) in si tako prisluži nakup v spletni trgovini http://www.emka.si/ za 10 eur, hkrati pa še možnost za osvojitev ene izmed knjižnih nagrad.

Kateri blogerji sodelujejo v blogerski akciji Tito, lahko spremljate v rubrki Blogerji pišejo!

Pogoji in pravila za sodelovanje v nagradnem žrebanju blogerske akcije Tito:

1. Napiši sporočilo, svoje lastno mnenje o dosmrtnem voditelju, na samo tvoj način.
2. Zraven sporočila dodaj logotip, ki se nahaja na tem naslovu: http://www.drugisvet.com/tito/tito.gif, nanj pa naredi povezavo na sledečo spletno stran: http://www.emka.si/tito.
3. Pošlji nam e-pošto z imenom in priimkom ter linkom na sporočilo.
4. Žrebanje bo 31. 11. 2007, rezultati pa bodo objavljeni na http://www.drugisvet.com//. Nagrajenci prejmejo obvestilo tudi po e-pošti.

[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]

Comments are closed.