Keš pi***, ledene kraljice in očkove princeske

20. Okt 2014 14:42

punca-iZagotovo ste že imeli izkušnje z njimi, predstavnicami vseh treh kategorij. In praviloma vaša zveza, če ste sploh prišli tako daleč, ni imela srečnega konca.

Bloger Dušan se je razpisal tako o dekletih, ki jih lahko imenujemo “sponzoruše” oziroma lepše slovensko “keš pi***”, kot o ignorantskih in zvišenih “ledenih kraljicah” ter tistih, za katere je bog njihov očka.

“Kaj sploh definira “keš pi***,” se najprej vpraša in nadaljuje:  to mične gospodične večinoma iz finančno dobro stoječih družin, navajenih razkošja in življenja na visoki nogi, zato od svojega partnerja pričakujejo, da jih bo zalagal z denarjem, oblekami iz Emporiuma, večerjami v fensi šmensi restavracijah in počitnicami na eksotičnih destinacijah.

Med “ledene kraljice” prišteva “hard to get” punce, urejene, dišeče, neznansko privlačne, katerih pa: “sak gib, vsaka njena kretnja ti da vedeti, da te sploh ni opazila. Zanjo ne obstajaš. Si le še eden od luzerjev, ki so poskušali. Z napačnim pristopom.”

In “očkove princeske”? “Taka ženska ti bo morda ne že na prvem, na drugem zmenku pa zagotovo povedala kako je njen očka oh in sploh najboljši človek na tem svetu. Čeden, prijazen, uspešen, bogat. Skratka ni ga človeka na planetu Zemlja, ki bi se lahko primerjal z njim.”

[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]