Pomagajte, da ne bo “zgnilo” na tone ekoloških jabolk!

5. Apr 2019 06:07

Na tone zdravih, ekoloških jabolk lahko konča na “kompostu”! AKCIJA: Pomagajmo ekološki sadjarski družini.

Spoštovani podporniki lokalne in ekološke hrane, to je apel vsem, ki cenite zdravo, ekološko hrano lokalne pridelave, okolju prijazno kmetijstvo in trud slovenskega kmeta:

VIDEO in ZBIRANJE NAROČIL – Družina Jelčič: “Pomagajte, da ne bo”zgnilo” na tone jabolk …”

c0034t01Ko so nam nekaj tednov nazaj opisovali svojo težavo, preprosto nismo mogli ostati križem rok. Naš dolgoletni ponudnik, ekološka sadjarska družina Jelčič, zdaj nujno potrebuje našo pomoč.

Če se je družina pretekla leta ukvarjali s tem, kako imeti večji pridelek zaradi nepredvidljivih naravnih razmer (toče, ujme, zmrzal …), pa imajo tokrat popolnoma nasprotno težavo – kako unovčiti bogato letino in naklonjenost narave.

Ata Jelčič, kot mu radi rečemo, nam je povedal: Tako je to, ko si odvisen od mati narave. Enkrat vzame, drugič da. Kar trikrat poprej nam je brez zadržkov vzela (toča, zmrzal), letos pa nam je dala ogromno. Ne morete si misliti, kako /omembno je za preživetje ekološke kmetije, da dobro unovčimo .ogato letino, saj nikoli ne vemo, kdaj spet in za koliko bomo ob pridelek!”. gospodar kmetije Jelčič

Vse zainteresirane vljudno naprošamo, da se PRIDRUŽIJO akciji POMAGAJMO KMETU!

Družino Jelčič lahko podpremo tako, da oddate naročilo prek naslednjega obrazca (poleg Celja možne različne lokacije po Sloveniji):

ŽELIM PODPRETI KMETIJO IN ODDATI NAROČILO …

Hvaležni bomo tudi za vsako vašo objavo na družbenih omrežjih (fb, instagram …), deljenje zgodbe ali katerikoli vaš prispevek v takšni ali drugačni obliki … že vnaprej 1000-krat hvala!

Ker smo skupaj močnejši!

Ekipa Nakupujmo skupaj
Jasna, 3xMaja, Neja, Sabina, Simon, Uroš

Oznake:, , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]