Velika daritev, v petek 13.

11. Dec 2013 12:04

human-sacrificesSimbolika, ki spremlja famozni petek, 13. decembra 2013, je izjemno močna. Da bi veličino omenjenega dne kar najbolje razumeli Rok Kralj v tokratnem zapisu predstavlja zanimiv pregled simbolike, ki je povezana s slovenskim dnevom resnice, začenši z “božanskim” denarjem, ki da ni nastal kot menjalni pripomoček, ki bi olajšal menjavo dobrin oziroma trgovanje, temveč je njegov izvor “božanski”. Izvor petka 13., kateri prinaša skorajšnje “sveto” razkritje slovenske bančne luknje, povezujejo z dogodki v letu 1307, ko so na ta dan začeli z uničenjem viteškega reda templarjev, itd..

Famozni slovenski petek 13 je dan, ko bomo izvedeli za rezultate stresnih testov ter ponovno poslušali jezik svečenikov – bankirjev, pri čemer tega, kako je bila izračunana oziroma določena velikost bančne luknje, ne bo razumelo 99,999999 % prebivalcev Slovenije, niti 99,9 % politikov, ki bodo “sprejemali” ukrepe v zvezi s to “luknjo”. Pri tem bloger miri, kajti če ne boste razumeli jezika bankirjev, ni z vami prav nič narobe. Bankirji namreč ne želijo, da bi jih razumeli. Številke v bančništvu pa nikakor niso stvar dejstev, temveč bankirskih interesov.

Zatorej, kot v zaključku zapiše bloger, v petek, 13. decembra 2013, se ne bo zgodilo nič takšnega, kar ne bi že dolgo počeli – darovali bomo svojim (finančnim) božanstvom in njihovim svečenikom. Iz oltarja bo kapljala kri (naroda). Tempeljski svečeniki se na obred že pripravljajo.

Oznake:, , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]