Znebite se slabih navad uporabe naprav

12. Nov 2018 21:29

Pri uporabi računalnikov, telefonov in tablic ima vsak uporabnik vsaj kakšno specifično navado, ki ni najbolj priporočljiva. Ker nas lahko pravilna uporaba naprav velikokrat obvaruje pred nevšečnostmi, so na blogu Tehnozvezdje naredili spisek slabih navad uporabe naprav.

Dobro je, da se skušate tistih, ki so v zapisu naštete čimprej znebiti. Na spisku boste zagotovo našli vsaj eno stvar s katero se boste lahko poistovetili.

Priložnost dela tatu. Do največ tatvin tehničnih naprav pride, ker so te tatovom na dosegu roke, in ne zaradi načrtovane tatvine. Telefon, tablico ali prenosnik, ki ga pustimo na mizi v restavraciji ali na stolu čakalnice javnega prevoza, in se za kratek čas od njega oddaljimo, da skočimo do točilnega pulta, se pogovorimo z znancem ali nas kaj drugega zamoti, lahko neopazno ukrade vsak, ki gre mimo. Težko bomo policiji opisali tatu, ki ga sploh nismo videli. Enako neumno je tudi hoditi po cesti, z zaslonom pred nosom, kar pogosto počnemo skoraj vsi… nadaljevanje na blogu

Oznake: , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]