2019: leto temačnejših nagnjen, norih zabav in prelomljenih obljub

2. Jan 2019 13:11

Leto 2019 bo nas, našo državo in ves svet klicalo, da pogledamo izpod mask in navidezne privlačnosti ter sprejmemo tako situacije kot ljudi točno takšne, kot so. Kajti, če bomo iskreni do sebe bomo videli, da se nikoli niso pretvarjali, da so dobri, ne zares. Pokazali so nam pravi obraz, vendar smo bili mi tisti, ki smo ga želeli spregledati in smo mu pripisali pozitivni predznak.

Oči nam bodo mazali z različnimi nepomembnimi aferami, da bomo spregledali pomembnejše stvari. Okrog nas se bo dogajal pomp, zaradi katerega mi sami ne bomo videli celotne in prave slike. Pravzaprav se bodo ljudje in situacije v resnici prikazale točno takšne, kot bodo, toda mi se bomo pustili zapeljati z vsem bliščem okrog njih in v nečem slabšem videli nekaj boljšega. Pravzaprav bomo za to, da nas bodo – po domače – prinesli okrog, krivi kar lepo sami.

Toda najpomembnejše je, da takrat, ko bomo ugotovili, da stvari niso takšne, kot so se nam zdele, ne planemo, ne ponorimo, ampak skušamo miroljubno rešiti težave, z nežnostjo in potrpežljivostjo, saj k temu kličeta tako Apalala kot Suverena … več (piše: Destinna). 

Oznake:,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]