Ameriška podmorniška baza v Sevnici!

26. Nov 2016 17:22

Na temo Trumpove izvolitve, ki naj bi zaradi slovenske prve dame Melanie Trump, prinesla ogromno koristi za Slovenijo, je bilo napisanega in izrečenega že veliko.

Bloger Ferdek pa se je ob pozornem spremljanju in raziskovanju ter opremljen s strogo zaupnimi informacijami odločil, da te deli s svojimi sodržavljani.

Viri blizu našega prvega ministra, so nam sporočili da je bilo ob nedavnem telefonskem klicu novoizvojenega ameriškega predsednika Trumpa ter njegove žene Melanije opaziti obet spremembe ameriške paradigme na Balkanu.  Če je vlada predsednika Obame podpirala Hrvaško, kot vodilno državo na Balkanu, se bo pod novim predsednikom plošča obrnila. Sloveniji se obeta  ponovni status vodilne jugoslovanske republike.

Vojaško se ZDA sicer ne bodo vpletale, bodo pa izdatno pomagale pri oborožitvi slovenske vojske.  Pri tem se bodo fokusirali na vojaško letališče v Cerkljah na Dolenskem, kjer bo postavljen operativni center in vzletišče dronov s katerimi bodo nadzirali Šengensko mejo, predvsem nad Sotlo in Kolpo. Obmejno prebivalstvo obeh držav je že izrazilo zadovoljstvo, saj se bodo s tem izpolnili pogoji za odstranitev žičnate ograje, ki je tako motila turizem.

V Sevnici pa bodo (brez dvoma gre za vpliv Trumpove soproge) postavili podmorniško bazo…

Celoten satiričen zapis, ki ni nič kaj bolj satiričen od izjav slovenskih veljakov, ki so svoje obete glede koristnosti Trumpove izvolitve za Slovenijo z vso resnostjo obelodanjali v javnosti, lahko preberete na blogu.

Oznake:, , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]