Kaj za leto 2020 napoveduje Nostradamus

23. Nov 2019 17:47

Leto 2019 se počasi približuje koncu, zato je seveda čas, da pogledamo v napovedi slovitega jasnovidca Nostradamusa za leto 2020. Napoveduje kar nekaj pretresljivih dogodkov.

Nekaj najbolj izstopajočih Nostradamusovih napovedi za leto 2020:

1. Izbruh tretje svetovne vojne

V letu 2020 bo prišlo do konflikta med zvezo Nato in Rusijo ter novih zaostritev med Donaldom Trumpom in Severno Korejo, ZDA pa bodo izvedle največjo vojaško vajo v Aziji. Vse to naj bi eskaliralo v začetek 27-letne uničujoče vojne, ki bo izbruhnila med dvema velikima svetovnima velesilama.

Nostradamusova prerokba: “V božjem mestu bo močno zagrmelo. Dva brata bo raztrgal kaos, medtem ko trdnjava zdrži. Veliki vodja bo podlegel. Tretja velika vojna se bo začela, ko bo gorelo veliko mesto. “

2. Poskus atentata na Vladimirja Putina, Donald Trump zbolel za skrivnostno boleznijo.

Nostradamus napoveduje zelo burno leto tako za ruskega predsednika Vladimirja Putina, kot za ameriškega predsednika Donalda Trumpa.

Nostradamus je za leto 2020 napovedal poskus atentata na Vladimirja Putina, oboroženi spopad na Bližnjem vzhodu ter otoplitev odnosov Putina z ameriškim kolegom med letoma 2020 in 2021. Poskus atentata na ruskega predsednika naj bi bil izveden s strani člana Putinove varnostne ekipe. Nostradamus napoveduje, da naj bi Putina izdal nekdo, ki mu je zelo blizu.

Donald Trump naj bi v letu 2020 zbolel za skrivnostno boleznijo, član njegove družine pa naj bi bil žrtev prometne nesreče. Nekateri strokovnjaki za Nostradamusove napovedu menijo, da naj bi znani francoski jasnovidec napovedal poskus atentata tudi na Trumpa, in to po tem, ko bo še drugič zmagal na predsedniških volitvah leta 2020.

3. Velika finančna kriza

Leta 2020 se bo svet ponovno znašel na robu borznega zloma. Kratkoročen, a močan padec najbolj znanega ameriškega borznega indeksa v začetku leta 2020 bo namreč povzročil globalne učinke, zaradi katerih se bo začelo govoriti o novi globalni finančni krizi. Mnenja analitikov o morebitnem borznem zlomu bodo deljena. Del njih bo prepričanih, da bo na borzah kmalu zavladal kaos, drugi pa bodo vztrajali, da ne gre za pok borznega balona.

4. Leta 2020 bo Anglija dobila novega kralja

V 93 letu starosti naj bi umrla kraljica Elizabeta II. Kraljičina smrt bo dodobra pretresla celotno Veliko Britanijo.

Žalovanje v Veliki Britaniji bo trajalo najmanj 12 dni medtem, v tem času pa naj bi se prekinile vse dejavnosti. Strokovnjaki napovedujejo, da bo kraljičina smrt britanskemu gospodarstvu povzročila nekaj milijard funtov izgube.

Tako pogreb kraljice, kot kronanje kraljičinega naslednika, princa Charlesa, bosta postala državna praznika.

Za prva uradna obiska bo kralj Charles izbral Škotsko in Wales.

5. Novi papež v katoliški cerkvi

Francoski jasnovidec naj bi v kvartinih 2.97 in 5.31 napovedal smrt papeža Frančiška v letu 2020. Frančiška naj bi nasledil mlad papež, ki pa bo še v istem letu vpleten v škandal, ki se bo vlekel vse do leta 2029.

Izkazalo se bo, da je bil papež Frančišek zadnji pravi papež, njegov naslednik pa bo zadnji suvereni papež saj naj bi njegovo papeževanje vodilo v “izginotje” Rima.

“V dokončnem preganjanju Svete rimske cerkve bo kraljeval Peter Rimljan, ki bo nahranil svojo čredo sredi številnih stisk, po katerih bo sedemkrako mesto uničeno in grozni sodnik bo sodil ljudi. Konec.”

6. Kim Jon-Un po po protestih in uporu svojega ljudstva izgubil oblast. V konflikt bo vpletena tudi Rusija.
7. Podnebne spremembe bodo vplivale na planet, svetovni voditelji pa bodo začeli sprejemati ukrepe proti onesnaževanju.
8. Na nekaterih območjih Severne Amerike bodo pustošili orkani in uničujoči potresi.
9. Leto 2020 bodo zaznamovale številne naravne nesreče, pa tudi dosežki v znanosti. Poplave bodo v prizadele mnoge države po Evropi (Italija, Češka, Velika Britanija). Evropa bo utrpela tudi številne teroristične napade. Na Bližnjem vzhodu se bo povečal pojav ekstremizma, ki temelji na religiji.
10. Večji potres bo prizadel območje med Kalifornijo, ZDA in Vancouvrom v Kanadi.
11. Evropejci in Američani se bodo spopadli z vprašanjem priseljevanja, teroristični napadi pa bodo vedno večji.

VIR (klik) še nekaj dodatnih napovedi pa najdete tudi na Nostradamus 2020

Oznake:, ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]