Viktorji 2014: “Emeršič je za en ku**c voditelj”

20. Apr 2015 10:12

bojan_emersicV soboto so potekali že tradicionalni Viktorji, slovenska verzija Oskarjev, kjer so se zbrale vse t.i. slovenske estradne zvezde. Prireditev je potekala v Mariboru, vodil pa jo je igralec in voditelj Bojan Emeršič.

Zelo kritičen, tako do voditelja, podeljevalcev, scenarista in večine nominacij in nominirancev, je bil bloger Iztok Gartner.

V njegovem zapisu si lahko preberete reakcije na dogajanje, ki jih je sprotno tekom prireditve objavljal na svojem blogu. Že uvodoma je bil zelo kritičen: “Za uvod so me seveda zmotile tri stvari. To, da se vsi obnašajo kot da so Viktorji prvič v Mariboru. Nehjte že, ti štosi so vžgali lani, letos so butasti. To, da so Tanja Žagar in Modrijani že stotič zapored nominirani  za naj glasbenega izvajalca. Ko vidim ta drek, je jasno, da je ta kategorija jebena parodija. In to, da je Aritmija Katarine Čas nominirana za naj zabavno oddajo. Aritmija pa zabavna oddaja?”

Glede Viktorja za življensko delo, ki ga je prejela legendarna Milena Zupančič, pa je dejal “Viktorji so žalitev za filmsko divo kot je Milena Zupančič. Upam, da ga zavrne.”

Oznake: , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]