Mazzinijev zapis o Marjanovi ‘umazani skrivnosti’ in napadu nanj

11. Okt 2017 07:07

Predsedniška kampanja je do zdaj bila večji del spodobna, brez pretiranih nizkih udarcev. Kandidati so le redko drug proti drugemu spustili kakšno puščico. Še najhujši napad je bil tisti proti Marjanu Šarcu, kandidatu, ki gre v nos kar dvema taboroma. Na eni strani ga imajo za kandidata trde levice, na drugi strani ga napadajo, ker se bojijo, da bi lahko škodoval Borutu Pahorju.

Napad na Šarca je bil vsekakor nekaj, česar bi se vsak spodoben človek sramoval. Še najbolje se ne nanj v kolumni Dežela mrtvih, odzval Miha Mazzini:

 Slovensko predsedniško kampanjo 2017 si bomo poleg tega, da v egalitarni družbi lahko kandidira vsak, zapomnili edino po “umazani podrobnosti”, ki se je podpornikom zdajšnjega predsednika Boruta Pahorja zdela skriti as v rokavu, s katerim bodo eliminirali protikandidata Marjana Šarca.

“Marjan Šarec naj bi bil ‘neznanega družinskega porekla’. Bil naj bi v reji; česar doslej ni ne potrdil ne zanikal. Javnost pa ima vso pravico izvedeti, kdo je v resnici kandidat za predsednika republike.”

Kar je tukaj še posebej nerazumljivo, je zakaj bi se kdo spravljal na kandidata, ki je v tako podrejenem položaju, kot je to Marjan Šarec. Borut Pahor ima po vseh anketah veliko prednost,…več (piše: Sašo Ornik – Jin)

Oznake: , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]