Bo Putin razkril vse kar Rusi vedo o povezanosti Zahoda z ISIS?

17. Nov 2015 09:37

Isis-fighters-drive-a-USRuski predsednik Vladimir Putin je včeraj na vrhu G20 zatrdil, da imajo dokaze, da IS financira 40 držav, med katerimi naj bi bile tudi članice G20. Putin je dal vedeti tudi, da se lahko zgodi trojka Rusija, Kitajska, Iran.

Zelo jasno je nakazal udeležencem srečanja skupine G20 dva izjemna dokaza, ki sta povezana z ISIS vojsko. Najprej – imajo podatke, da poslovneži iz kar 40 držav, pri tem iz vseh 20 držav članic G20, financirajo ISIS. Imajo satelitske posnetke vseh poti nelegalnega transporta nafte in naftnih izdelkov s strani ISIS okupiranih področij.

Diplomatsko sicer je dal jasno vedeti, da je teroristični napad v Franciji načrtno delo, da se Francijo mnogo bolj spodbudi za neposredno sodelovanje v vojni, pri tem pa je izrazil globoko sožalje za nedolžne žrtve. In po vsem gobezdanju Zahoda po tem “grozljivem in nepojmljivem” terorističnem napadu, so Američani že včeraj dostavili novo pošiljko orožja, komu – ISIS! Drži kot pribito, da Rusija sama ne bo mogla rešiti celotnega problema s terorizmom, zato poskuša tudi na diplomatski način. Kajti brez poskusa takšnega dogovarjanja je 3. svetovna vojna nepojmljivih razsežnosti neizogibna…

Tako med drugim povzema blogerka Dajana.

Oznake:, , , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]