Bobovnikov fiasko v včerajšnji Tarči

21. Feb 2014 09:12

bobovnik_jankovicGlavna tema včerajšnje oddaje Tarča je bil Zoran Janković in njegovi posli. Voditelj Slavko Bobovnik, ki je znan po svojem neusmiljenem “obračunavanju” z gosti, je tudi tokrat skušal kar najbolj razodeti nekatere domnevne nečednosti ljubljanskega župana, a je Zoran Janković vsakršen napad, tako Bobovnikov kot tudi do njega kritičnih preostalih gostov oddaje, spretno odbil.

Analizo tokratne oddaje je napravil bloger Rado, ki meni da je bila včerajšnja Tarča čista katastrofa.

V prvi vrsti je sicer prepričan, da človek, politik, vpleten v tolikšno število sumljivih poslov, ovadb in kazenskih pregonov, sploh ne bi smel biti vabljen v javni medij, vse dokler ne razčisti zadev pred pristojnimi organov. V nadaljevanju pa se dotakne primera s katerim je Bobovnik postregel v oddaji in je kazal sumljive transakcije denarja, ki pa jih je Janković z odgovorom uspešno zameglil, Bobovnik in ostali gostje pa so ob tem pozabili na pravi očitek, ki bi temu lahko sledil.

Kot zaključuje bloger, pa je Bobovnik za prihodnji teden napovedal novo katastrofo. Povabil bo namreč še drugega delikventa in zmuzneta, Janeza Janšo.

Oznake:, , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]