Borut Pahor napovedal vojno simbolom, na ostale muke slovenskega državljana pa pozabil

26. Jun 2014 13:23

prifarci-pahor-mansetePovprečen slovenski državljan in volivec je omagal pod težo lepih besed in obetajočih obljub slovenskih politikov ter predsednika države Boruta Pahorja, začenja bloger Plagiator potem, ko je predsednik države na osrednji proslavi ob dnevu državnosti kot osrednji problem Slovenije izpostavil simbole.

In tem bo predsednik očitno v prihodnje posvetil vso svojo energijo in državniško modrost ter  seveda še pravosodju, da bo v bodoče sodilo kot je prav in ne tako kot doslej ter v zapor pošiljalo nedolžne politične prijatelje, je kritičen bloger.

“Naj končno nekdo že predsedniku države gospodu Borutu Pahorju pove, da so mu sto tisoči v tej državi z največjim veseljem pripravljeni takoj nepovratno odstopiti rdečo zvezdo, srp in kladivo, socialistično slovensko zastavo in še kaj iz te košarice socialističnih simbolov in da lahko potem s tem počne kar bo njegova ali Janezova volja. Vendar šele takrat, ko bo v tej državi imel delo vsak, ki bo želel delati, ko bodo upokojenci in zaposleni iz svojih prihodkov lahko mirno ter dostojanstveno živeli, ko bodo družine in posamezniki lahko plačevali svoje mesečne položnice,…

Oznake:, , , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]