CIA začela “Russiagate”, da bi preprečila Trumpu normalizacijo odnosov z Rusijo

6. Okt 2017 07:35

Donald Trump je ves čas predvolilne kampanje pudarjal pomembnost ponovnega zbližanja odnosov z Rusijo. Že pred izvolitvijo, predvsem pa po tem, ko je Trump bil izvoljen za predsednika, pa se je v ZDA začelo vse verteti samo še okrog Rusije, ki da je tesno povezana s Trumpom in vpletena oz. kriva za celotno družbeno-politično dogajanje v ZDA.

Seveda pa vsi niso podlegli prepričevanju, da ima Rusija dejansko takšno vlogo v ZDA.

Kot pišejo na blogu Ambasador se je Paul Craig Roberts, ameriški ekonomist in novinar, nedavno vprašal o tem “Čigava vele-ideja je bila RussiaGate?”.

Odgovor na vprašanje je, da je Russiagate ustvaril direktor CIA John Brennan.CIA je začela z takoimenovanim Russiagate zato da bi preprečila Trumpu normalizacijo odnosov z Rusijo.

CIA in vojaško-industrijski kompleks potrebujeta sovražnika zato da lahko opravičujeta svoje ogromne proračune in moč brez odgovornosti. Rusija je bila določena za to vlogo.

Demokrati so se pridružili temu, kot načinu napada na Trumpa. Upali so da ga bodo oblatili z sodelovanjem z Rusijo z namenom kraje predsedniških volitev Hillary in da bodo lahko na osnovi tega sestavili obtožnico… nadaljevanje na blogu.

Oznake:, , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]