Kako komično se je usoda poigrala z Virantom

29. Sep 2013 17:33

Kot napoveduje notranji minister Gregor Virant si bodo okoli 170 milijonov evrov, kolikor bi jim morala zaradi nezakonitega ravnanja plačati vlada, javni uslužbenci poplačali kar iz lastnega žepa.

Kako komično se je usoda poigrala z Virantom, ugotavlja bloger Plagiator. Moral bo namreč popravljati to, kar je pred leti zapacal in zaštrikal sam, s seveda kar nekaj kolegicami, kolegi, vladami ter njih predsedniki.

Sodišče, ki je tudi del javnega sektorja, je sedaj zaukazalo, da je javnim uslužbencem potrebno izplačati to kar jim pripada. A, kot dodaja bloger, to isto sodišče takšne pravno pravičniške drže ni pokazalo, ko so propadale gospodarske družbe in je na cesti ostajalo na tisoče delavk in delavcev, ki jim nihče po več mesecev ni izplačal plač ter poravnal prispevkov. Prepričan je, da se tako velik javni sektor, sanacija bank, vračanje v preteklosti najetih in novih kreditov ter pokrivanje ogromne tekoče obveznosti iz državnega proračuna za šolstvo, zdravstvo, pokojnine in drugo, enostavno ne izide več. Trojka torej trka na vrata za kar, kot meni, ne gre kriviti le vlade Alenke Bratušek, temveč je bes in jezo potrebno usmeriti tudi v vlade Janeza Janše in Boruta Pahorja. (foto: wikipedia)

Oznake:, , , , , , , , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]