Marjan Šarec in Luka Dončić: za blogerja slovenski osebnosti leta 2018

5. Jan 2019 09:04

Leto 2018 je minilo, zagotovo pa za seboj pušča še zelo močan priokus. Leto so, poleg številnih odmevnih dogodkov, zaznamovali tudi posamezniki, ki so v tem času še posebej stopili v ospredje. Za Dušana Jambrošiča sta to nedvomno Marjan Šarec in Luka Dončič. Takole pojasnjuje:

Marjan Šarec se je – vsaj doslej – izkazal kot zelo pozitivno presenečenje. Njegovi nasprotniki in konkurenti so s tem, ko so ga zasmehovali ter ga podcenjevali, storili napako. Usodno napako. In, ker je malo ljudi v slovenski politični zgodovini, ki bi ustvarili tak “vihar” na sceni … si po mojem mnenju Marjan Šarec zasluži naziv: Politična osebnost leta 2018.

Ne gre le zato, da je Dončič izjemno raznovrsten igralec, ki je sposoben zadeti trojko iz nemogoče situacije, surovo zabiti, prodirati, podajati, deliti banane in krasti žoge … neverjetno lepo ga je gledat kako uživa ob tem, kar počne. V družbi najboljših košarkarjev na svetu. Popolnoma enakopraven je največjim mojstrom in zvezdnikom te lige. Spoštuje tekmece, a se jih ne boji.

Oznake:, ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]