Medicinsko farmacevtski teror ali kdo so pravi cepci!

12. Feb 2017 15:32

V zadnjih dneh so ponovno oživele vroče razprave glede cepljenja otrok. Sprožila jih je pediatrinja iz Lenarta, ki je zdravniško zbornico zaradi več primerov zavračanja cepljenja iz nemedicinskih razlogov zaprosila za ugovor vesti.

Cepljenje otrok že dolga leta razdvaja mnenja staršev, je pa še vedno večina teh prepričanih, da cepljenje otroka prej zaščiti, kot pa ogroža otroka.

Bi bilo potrebno ukiniti obvezno cepljenje?

Ivan Soče na svojem blogu uvodoma zapiše, da smo končno dočakali razumen predlog o ukinitvi obveznega cepljenja, ki bi ga lahko šteli kot civilizacijski in demokratičen napredek, če… Da medicinski establišment ne misli resno, dokazujejo ukrepi, s katerimi bi le na drugačen način prisilili starše, da cepijo svoje otroke.

Namesto strašenja z novimi epidemijami, strašnimi mukami in umiranjem naših otrok in vnukov, izmišljenimi konstrukti o precepljenosti, varnosti in učinkovitosti in podobnem, bi bilo veliko koristneje, če bi javnosti posredovali prepričljive odgovore z dokazi, vsaj na naslednja vprašanja… na 25 katerih bloger odgovarja v nadaljevanju zapisa.

Oznake:, , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]