Medijski teroristični napad Marka Crnkoviča

22. Feb 2018 08:08

Marko Crnkovič je s svojo nedavno kolumno, naslovljeno Samouresničujoča se prerokba Spomenke Hribar: Desnica se je sama zaustavila, v kateri se je osredotočil na “stekle pse desnice”, močno razburil predvsem desni politični pol.

Bloger Hac tokrat piše o tem:

“Marko Crnkovič mora, da je res pes, saj laja, grize pa ne? Če ima steklino pa lahko potrdijo, le zdravniki.” Hac na Zaustaviti stekle pse desnice.

“Za medijski teroristnični napada si Marko Crnkovič sme obetati vsaj odpis dolgov, lahko še preselitev v večje, mondenejše, socialno stanovanje, nje?”, je na Markove stekle pse desnice zapisal Odklop na twitterju.

Ne bi se strinjal z naštetim. Ne trdim pa, da kaj od tega ne bi moglo držati. Pravim le, da je Crnkovič res lahko kje staknil steklino in se v biografski pripovedi spreneveda v stilu človeka Volkodlaka. Pa še nekaj je. Fizično Crnkovič ni nikomur nevaren, kot recimo Zoran Predin ali Jelko Kacin, kateremu celo zrolan časopis na glavi Iva Hvalice pride prav, kot smrtonosno orožje.

Jaz osebno se težko pripravim kaj zrolat. Tudi kidanje snega mi ni ljubo, če mi nalogo nekdo zaukaže. Vseeno pa mi je kidanje bolj pri srcu od branju kakšnega ničvrednega čtiva v katerem se provokator puhoglavo zaletava v vse česar ne razume, kar mu ni blizu in v spisu naklada o tem kar ni in kar nikoli ne bo…nadaljevanje na blogu

Oznake:, ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]