Menjava oblasti: gre za še en velik politično – medijski nateg?

4. Mar 2013 14:02

Medtem, ko ljudje na množičnih protestih zahtevajo odstop celotne politične elite in razpis predčasnih volitev, je po prvem koraku, ko je morala oditi desna vlada, politika naredila salto mortale – levica, ob asistenci medijev, postavlja novo politično vlado z vsem manj prikrito ambicijo vladanja do konca mandata.

Milena Miklavčič meni, da gre za:” še en velik nateg … v seriji tistih, ki nam jih že leta in leta servirajo kot najboljše, četudi se potem, ko se evforija poleže, izkaže, da smo dobili zgolj isto govno, a le na drugem krožniku.

Meni, da se v zakulisju bije grozljivi boj za še kakšno dodatno pogačo pokradene Slovenije, da se v privatne žepe preusmeri tisto, kar se še “rešiti” da.

Milena se še čudi nad neverjetnim padcem zahtevanih moralnih standardov pri tistih, ki so kar naenkrat brez zadržka dvignili roke za etično sporno kandidatko, ki se povrh vsega ne zna/noče distancirati od domnevno koruptivnega predsednika.

(v DS anketi – desni stolpec spodaj – vas sprašujemo, ali se strinjate s trditvijo, da je varčevalna politika škodljiva za Slovenijo)

[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]