“Ministrica dr. Anja Kopač Mrak bi morala odstopiti!”

10. Apr 2016 07:03

anja_mrak_kopacPo mnenju Plagiatorja bi morala ministrica za delo, družino in socialne zadeve dr. Anja Kopač Mrak ali pa biti zamenjana. V nujnost njenega odstopa pa sploh ne dvomi po tisti nesrečni novinarski konferenci, ko je je skupaj s socialnim inšpektorjem, direktorico velenjskega CSD in še nekaterimi prisotnimi poskušala novinarje in celotno slovensko javnost prepričati v svoj in prav vseh, ki naj bi  odvzem dečkov izpeljali.

Prav tako je napeljala vodo na mlin tudi v prid tistih, ki naj bi v imenu stroke celoten postopek pregledali ter ugotovili, da je bilo vse pravno in strokovno korektno izvedeno in seveda v korist odvzetih dečkov.

Prav nihče na tisti novinarski konferenci vključno s samo ministrico Kopačevo ni bil prepričljiv, na veliko pomembnih vprašanj pa sploh niso podali odgovorov. V resnici pa so se vsi ves čas le trudili in nam želeli povedati ter nas prepričati, da zastopajo nezmotljivo stroko v katero se ne dvomi, ker njene ugotovitve ter ukrepi imajo značaj vsemogočne dogme, dodaja bloger.

Oznake:, , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]