Nakokirana Slovenija: “Politika in kokain sta znan par.”

21. Feb 2017 07:07

Politika in kokain sta znan par. Morda so kakšne pobožne upokojenke šokirane ali kakšen kleni planinec. Večina v srednjih šolah namreč že dobro ve, da so razvratne zabave in politika nekakšen standard, z izjemami seveda.

Torej, orgije (tudi to smo že imeli) in zloraba trdih drog (o tem gruli že vsak golob v Ljubljani) niso na politični sceni nič novega.

Nedavni slovenski »škandal« s posnetkom uživanja kokaina kaže podmladek stranke SDS. Je možno, da so posnetek objavili, ker hočejo, da tudi o njih javnost kleveta na račun kokaina kot o predsedniku Borutu Pahorju? Je kokain nekakšen politični prestiž?

Če so naslovnice Daily Maila polne ogorčenja, ko britanske parlamentarce zasačijo s prostitutko in glavo v kokainu, menda ne smemo zaostajati za opevano napredno Evropo?

Tudi sosed Silvio Berlusconi je imel podobne »zabave«. Morda naše domače fante in dekleta v strankah grize, da ne bi slučajno zaostali za svojimi kolegi (Barack Obama, George W. Bush, Sarah Palin,…), ker jih nihče ne sprašuje, če inhalirajo, vlečejo, ali zgolj pijejo?

Če so zasačili župana Toronta s trdimi drogami, zakaj ne bi še njih? Seveda med uživalci kokaina ne manjka tudi Nobelov nagrajenec »za mir« Barack Obama.

Kako si ne bi lokalni podmladek SDS zaželel biti v vsem podoben svojim vzornikom s svetovnega političnega parketa! Nadaljevanje na blogu Zdravo Slovenija.

Oznake:, , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]