Politični hokejisti in novinarji na kolenih: kako je Tonin zrušil Mayerja

23. Apr 2018 16:17

Volitve so pred vrati, za Planet TV pa je čas za nov začetek. Tako v napovedniku napovedujejo “ena na ena” pristop, ob čemer je voditelj Mirko Mayer tik pred parlamentarnimi volitvami »izprašal« Mateja Tonina.

A kar je res vredno zabeležbe, je promocijski prijem, pri katerem so po novem voditelji in novinarji kar sami del igre, predstavlja Boris Vezjak:

Prvak NSi je ekipo Planet TV med drugim povabil tudi v svoj dom v Zgornjem Tuhinju pri Kamniku, nam skuhal kavo, v osebnem pogovoru z Mirkom Mayerjem pa bomo izvedeli več presenetljivih dejstev iz njegovega osebnega življenja, ki jih doslej še ni delil z javnostjo. Z Mirkom se je Matej Tonin pomeril tudi v košarki ena na ena in v hokeju, kdo je zmagal, pa preverite v ponedeljek ob 20.00 na Planet TV.

V objavljenem video posnetku napovedi oddaje se hokejist Tonin zaleti v hokejista Mayera, ki se ob njegovem udarcu kot pokošen zgrudi na tla. Zaigrano »porivanje« naj bi ilustriralo »porivanje iz stranke«, o katerem bo menda tekla beseda …

Bloger na celotno sporočilnost gleda precej nekrščansko: porivaj, odrinjaj, da boš ostal na nogah. Pri tem pa mu je v oči padel predvsem Mayer v vlogi, ko pomaga promovirati politike v tako izraziti senzacionalistični obliki.

(Foto: blog Boris Vezjak)

 

Oznake:, ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]