Resnica o Gadafiju in begunski krizi

17. Sep 2015 13:27

Muammar-GaddafiZa tokratno begunsko krizo mariskdo krivi EU in ZDA, ki da so z vojnami sproduciranimi v Afriki in na Bližnjem vzhodu, sami povzročili navale beguncev in migrantov, ki so se v zadnjih mesecih začeli nenadzorovano zatekati v EU.

Eden izmed razlogov in začetkov begunske krize naj bi tako bila, po mnenju nekaterih, likvidacija in zrušitev Gadafija s prestola bogate Libije.

Bloger En passant piše, da je v zvezi z nategovanjem in lažmi ki jih širi EU pod komando ZDA, naša oblast pa jim slepo sledi in verjame, dobro vedeti resnico o Gadafiju in 16. stvareh ki jih Libija po letu 2011 nikoli več ne bo ne videla ne imela: 

1. V Libiji ni bilo računov za elektriko, saj je bila zastonj za vse prebivalce, 2. V Libiji so bili brezobrestni krediti. Vse banke v Libiji so bile državne in po zakonu so bančne kredite za državljane Libije izdajale z 0 % obrestmi, 3. Imeti hišo se je v Libiji smatralo kot človekova pravica.4. Vsi mladoporočenci v Libiji so od države dobili 60.000 dinarjev…

V nadaljevanju našteje še več kot deset razlogov zakaj, dokler je bil na oblasti Gadafi, begunci niso pritiskali na meje EU.

Oznake: , , , , , , , , , ,
[TheChamp-Sharing title="Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:"]